Om Mölndals Revisionsbyrå

Byrån har funnits sedan tidiga åttiotalet och ägs idag av Fredrik Johansson och Nicklas Zachrisson. Fredrik har varit verksam på byrån sen 1987 och Nicklas anslöt sig som delägare under 2012. Vi är idag tio medarbetare på byrån, två kvalificerade revisorer och åtta redovisningskonsulter. Vår tyngpunkt ligger åt redovisningshållet samtidigt som vår kombination av revisorer och redovisningskonsulter möjliggör ett brett register av tjänster. Oavsett vad det rör sig om för tjänster så är målsättningen att bygga en långsiktig relation där våra kunder skall kunna förlita sig på en effektiv hantering av kompetent personal.

Flipperspel hos revisorn

Är det bara webbyrån som får ha flipperspel på kontoret, måste revisorn bära grå kostym? Är man trygg i sig själv och har en bra kontakt med sina kunder så vågar man ta ut svängarna lite mer. Bli inte förvånad om du möter oss i T-shirt eller shorts i korridoren. Vi strävar efter en prestigelös atmosfär där alla  känner sig välkomna.

Lär känna oss lite bättre

031-670480

Vill du bli en av oss ?

Vi söker samarbetspartners inom redovisning och revisionsområdet. Kanske driver du idag en mindre redovisningsbyrå men vill ha stödet från kollegor ? Inom revision är vi intresserade av att komma i kontakt med dig som idag arbetar som kvalificerad revisor med egna uppdrag och som är redo för nya utmaningar.