Bokföring

Under året bistår vi våra kunder med bokföring av affärstransaktioner och inlämning av skattedeklarationer. Ett arbete som gör att vi får en nära kontakt med våra kunder och bygger goda relationer. Vi har ambitionen att ses som en trygg resurs att förlita sig på när det handlar om momsfrågor, bokföring, löner, fakturering och övriga ekonomiuppgifter. Vi arbetar främst med Fortnox, vilket är en internetbaserad programvara men vi utgår alltid från kundens behov och önskemål för att vår funktion skall bli så effektiv som möjligt.

Fortnox

Vi är byråpartner och återförsäljare av Fortnox programvaror. Den stora fördelen med internetbaserad programvara som Fortnox är att man på ett effektivt sätt kan fördela arbetet mellan byrån och kunden. exempelvis är det möjligt att kundföretaget själva sköter fakturering och löner medan redovisningskonsulten sköter bokföringen. Läs gärna mer på Fortnox hemsida.

Rådgivning av erfarna redovisningskonsulter

031-670480

Övriga affärssystem

Även om vi själva rekommenderar Fortnox till våra kunder så anpassar vi oss till den programvara som våra kunder föredrar, såsom Visma och Hogia.